miércoles, 26 de noviembre de 2014

Prezi

Prezi, segons la Viquipèdia, és un un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en núvol (programari com a servei). Prezi es distingeix per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació. Prezi permet als usuaris visualitzar i navegar a través de la informació dins d'un espai 2,5D.

Per fer un Prezi, el primer que cal fer és obrir una conta a: www.prezi.com, quan s'ha fet això, en el nostre apartat de Prezi  veurem que a l'esquerra posa "Nou Prezi", si hi fas clic, s'obre una nova finestra on et dona diferents plantilles per utilitzar com a fons. No és obligatori escollir una, després es pot canviar o afegir. En el cas de que no vulguis cap plantilla, fas clic a "iniciar prezi en blanc", en el cas contrari, selecciones la plantilla i fas clic a "usar plantilla". En la següent pantalla, ens trobem diferents elements:
  • Marcs i fletxes: tant els marcs com les fletxes es poden col·locar en la ruta que seguirà el Prezi, per tant, serveixen per remarcar alguna cosa de la imatge on ho col·loquis.
  • Inserir: podem inserir imatges, símbols i formes, diagrames, vídeos de youtube i  música de fons.
  • Temes: tal com he mencionat abans, aquí podem afegir o canviar el tema seleccionat
Una vegada has col·locat tot allò que vols i al lloc on vols, fas clic a "editar ruta" i vas seleccionant en ordre allò que vols que surti en la presentació final. Si hi ha alguna cosa que no pots seleccionar, intenta allunyar-te o apropar-te més. Cal dir que el Prezi guarda sol els canvis que vas fent a la presentació. Una vegada has acabat, fes clic a "presentar" si vols veure la presentació finalitzada.

Finalment, si fas clic a compartir i després a compartir prezi..., podràs escollir si vols que sigui privat o públic o si vols que el teu prezi sigui reutilitzable.

A la classe de GTIC, ens van proposar fer-ne un definint amb una metàfora què són els animals de companyia per nosaltres, aquí teniu el meu:

No hay comentarios:

Publicar un comentario