jueves, 30 de octubre de 2014

Feedly

Què és Feedly?

Un feed és un arxiu generat per un per un lloc web que es reescriu de manera automàtica cada cop que els continguts de la web en qüestió s'actualitzen. En aquest arxiu permet a qualsevol llegir els continguts d'un portal sense haver d'accedir directament a ell per a veure si hi ha quelcom nou.

Què és un lector de feeds?

És un canal a través del qual podem llegir els feeds de diferents portals. El seu funcionament és similar al dels correus electrònics però en comptes de rebre emails reps les noves actualitzacions dels portals que esculls a través dels seus respectius feeds.

Feedly és una eina molt útil per estalviar temps i tenir ordenat tots els continguts que pugin tenir un interès per a tu. El gran atractiu d'aquesta eina és la seva simplicitat.  Un cop accedeixes a la pàgina principal tens accés directe a totes les fonts de continguts gràcies a la tecnologia RSS.


Com crear un Feedly

Primer de tot s'ha d'entrar a: feedly.com. Per accedir et demanarà el teu compte de Google. En el cas que no tinguis és molt recomanable fer-se'n. 

El primer que veuràs un cop hagis accedit, és un panell central on podràs llegir els articles i una columna a la part esquerra amb la llista de fonts i categories.

No hay comentarios:

Publicar un comentario