domingo, 26 de octubre de 2014

Editor de vídeo de Youtube

Els alumnes de primer d’educació infantil hem hagut de fer un vídeo per a l’assignatura de GTIC per tal d’aprendre a utilitzar l’editor de vídeos de Youtube.

El passos que he hagut de fer sevir per publicar el vídeo han estat els següents:

- Primer s'ha d'escollir què es vol gravar i gravar-ho. 

- Un cop gravat es pugen els vídeos a Youtube clicant a "Penja un vídeo". Després selecciona els vídeos que vols i espera a que es carregui. 

- Un cop pujats tots els vídeos que vols unir,  fes clic a dalt a la dreta, on trobaràs el teu nom, i després a “gestor de vídeos”

S’obrirà una pàgina on hi hauran tots els vídeos penjats, fes clic a "millores". Sota del vídeo, fes clic a “prova l’editor de vídeo de Youtube”, s’obrirà una pàgina on estaran tots els vídeos a la dreta i una pantalla a l’esquerra per previsualitzar tota l’edició que facis.

Per editar, arrossega els vídeos en l’ordre que vulguis a sota. Per escurçar-los, al posar-te a sobre del vídeo una vegada l’has arrossegat al seu lloc et surten unes fletxes, unes a l’esquerra i les altres a la dreta, mou-les segons com vulguis que quedi. Aquest ha estat el vídeo creat per mi:

Després de fer tots aquests passos, tens més opcions que trobaràs a sobre dels vídeos de la dreta com posar música, fotos, text...



Aquest ha estat el vídeo creat per mi:


No hay comentarios:

Publicar un comentario