viernes, 24 de octubre de 2014

Google Drive

Google Drive és una aplicació de google en la que es poden crear diferents carpetes, documents, presentacions, fulls de càlcul, formularis i dibuixos que, o bé pots compartir amb la gent que tu esculls per a que ells també puguin editar-lo o només visionar-lo, o bé pots escollir la opció de que sigui privat. Per a més informació feu clic aquí. 

Els alumnes de primer d’educació infantil, per grups, havíem de crear un document, una presentació i un qüestionari sobre un tema que nosaltres escollíssim. Les del meu grup vam escollir com a tema: les noves tecnologies, la seva importància en l’actualitat i el seu domini a la societat.


Per fer-ho, vam accedir al nostre correu i una de nosaltres va crear el document, la presentació i el qüestionari i ens va incloure a nosaltres per a que també poguéssim visionar i modificar-ho. Una vegada redactats, vam enviar el qüestionari a totes les persones que cursen primer d’educació infantil a la nostre facultat per tal de que el contestessin.

A continuació adjunto el qüestionari per tal de que qui vulgui contestar-lo pugui fer-ho, si no ho veus amb claredat fes click clic aquí. 



Aquí us deixo el document:



 Aquí us deixo les respostes del qüestionari:



No hay comentarios:

Publicar un comentario